16.06.2010 13:36

Proč pracujeme s třífázovým materiálem?

Uvědomujeme si, že pracovat s třífázovým materiálem je pro Vás i nás časově náročnější, avšak takto udělané nehty jsou mnohem KVALITNĚJŠÍ A LUXUSNĚJŠÍ. Lépe drží, jsou naprosto dokonale vyhlazené a maximálně lesklé - na rozdíl od jednofázového gelu.

 

Rozdíl mezi třífázovým a jednofázovým gelem:

 

TŘÍFÁZOVÝ gel:

Obsahuje ve své první vrstvě 100% přilnavosti, ve druhé vrstvě 100% pevnosti a zároveň pružnosti. Po vytvrzení v UV lampě se gel přebrousí, aby byl hladký a na takto upravený nehet se nanese třetí vrstva. Ta ho zafixuje a znamená 100% lesku. Nehty vytvořené třífázovým gelem jsou velmi tenké a působí dokonale přirozeně.

Po odborné diagnostice přírodního nehtu zaručujeme, že modeláž drží na všechny druhy přírodních nehtů (mastné, tenké, lámavé, suché, ...) Práce trvá přibližně 1,5 hodiny.

 

JEDNOFÁZOVÝ gel.

Obsahuje v jedné vrstvě všechny tři složky (přilnavost, pevnost, lesk), ale v mnohem menším množství. Nikdy jím nelze dosáhnout zcela precizního výsledku. Většinou bývají nehty silnější, mírně hrbolaté a ne tak lesklé. Nehty jsou však hotové během 45 minut.

 

Z těchto důvodů upřednostňujeme třífázový materiál.

 

—————

Zpět


Kontakt

Nehtové studio Look

17. listopadu 400
Pardubice


GÁBINA 777 231 305
KLÁRA 777 028 148







ZDROJ.cz - katalog odkazů CZIN.eu Pagerank změřil www.CZIN.eu TOPlist TOPlist optimalizace PageRank.cz Odkaz.přidat.eu Nehtové studio Look Pardubice Katalog odkazů CatRank